Home»Egyéb»Megjelent a Business Class magazin legújabb lapszáma!

Megjelent a Business Class magazin legújabb lapszáma!

0
Shares
Pinterest Google+

Címlap interjúnkban megismerhetk Szabó Zoltán, a Jegyvásárlás.hu vezérigazgatójának történetét és gondolatait frissen piacra lépett cégéről és a jegyértékesítés piacáról, ami több ezer milliárdot jelent. Itt szeretne minél nagyobb szeletet szerezni magának vezérigazgató és a Jegyvásárlás.hu csapata. Ehhez komoly és átgondolt üzleti modellel, hazai fejlesztéssel és nemzetközi szerverszolgáltatóval, folyamatos ügyfélszolgálati jelenléttel és diversz partner portfólióval indultak útnak 2022 év végén, az ide cél pedig a 150 ezret meghaladó eladási szám. A vezérigazgatóval turizmusról, terjeszkedésről, konkurenciáról és az igazán népszerű eseményekről is beszélgettünk. 

Startup rovatunk kiemelt anyagában arról tudósítunk, hogy talán nem túlzás azt állítani: a magyarok írják a videós tartalomgyártás jövőjét. A RECnGO nevét ma már szinte mindenki ismeri, aki minőségi videós anyagok készítésével foglalkozik akár hobbi, akár profi szinten: a magyar startup forradalmi applikációja bármilyen okoseszközt képes egy gombnyomással profi videóstúdióvá változtatni. 

Három-öt év ma egy zenei projekt – meséli Bánkuti Dani zeneipari szakember, producer, mentor és több szakmai könyv szerzője, akivel a mai fiatal tehetségek korai feltörésének okairól, a fesztivál – és arénakoncertekről, a ghost producerségről és az előadói lét általános helyzetéről beszélgettünk a nyár első kulturális interjújában. 

Gasztro kalandozásunk során beszélgettünk Horváth Boldizsárral. A Farm2Fork alapító-tulajdonosa agrármérnökként tanult, számos országban szerzett komoly szakmai tapasztalatot, mjd öt évvel ezelőtt úgy döntött, hogy Magyarországon kamatoztatja a tudását, és összekapcsolat a hazai termelői bázis egy részét a legnívósabb belföldi éttermekkel. Célja azonban a profitszerzésnél egy sokkal túlmutató misszión alapul: a rövid ellátási lánc, a fenntarthatóság hangsúlyozása mellett a föld ökoszisztémájának megóvása is kiemelt szempontja. A tulajdonossal szenozanalitásról, importról, klímaváltozásról és a nagykereskedelmi problémákról is beszélgettünk. 

Kellemes olvasást kívánunk!

Előző cikk

“Meg kellett harcolnom minden méterért” - Interjú Vogel Adrienn rally versenyzővel

Következő cikk

Gasztrokult a kertben