Bemutatkozás

BUSINESS CLASS MAGAZIN

Havonta megjelenő üzlet és életmód magazin

A Business Class Magazin azzal a céllal jött létre, hogy betekintést nyújtson a hazai és globális világban végbemenő üzleti és gazdasági folyamatokba, bemutatva a legfontosabb innovációkat, fejlődési trendeket és vállalati portfóliókon keresztül adjon hírt a mikrovállalatok, a kkv szereplők és multinacionális cégek működéséről, sikerük titkáról, eszmeiségükről és céljaikról. Írásainkkal nem csak az üzleti világban jártas olvasóknak kínálunk remek ismeretszerzést és kikapcsolódást, de tanácsokat, ötleteket nyújtunk kezdő vállalkozók, a piacra belépni készülő szakemberek részére és olyan olvasók számára, akik érdeklődnek a szektor iránt. Célcsoportunk a 29-55 közötti közép- és felsővezető réteg.

Az online térnyerés és a digitális trendek valamint az üzleti világ összefonódása révén magazinunkban felvonultatjuk a legfontosabb online trendeket, sikersztorikat, aktualitásokat. Rohanó életünkben magazinunk igyekszik néhány ötlettel szolgálni a szórakozáshoz is, így kulturális cikkeinkben és életmód ajánlóinkban minden olvasó találhat magának olyan csemegét, mely felkeltheti érdeklődését. Ezen kívül betekintést nyújtunk a világ divat- és életmód irányzataiba, ötleteket adunk a pihenéshez, illetve gasztronómiai és kulináris tippeket az igazi kikapcsolódáshoz.

Változatos rovatstruktúránkkal célunk a minél szélesebb olvasótábor megszólítása. Felmérések bizonyítják, hogy egy magazin megvásárlását követően nem csak maga a vásárló válik olvasóvá, de a kollégák, barátok és a család is kézbe veszi az újságot, így olvasóink száma organikusan bővül tovább. Várakozásaink szerint ily módon várhatóan 25-30 ezerre tehető azok száma, akikhez eljuthatunk az első évünkben, de törekszünk hagyományosan is növelni olvasottságunkat. Ezt segíti az újság online formátuma, amely további lehetőséget kínál írásaink terjesztéséhez, és Facebook csatornánk, amelyen cikkeink megoszthatók és szponzorált hirdetésekkel még nagyobb elérést generálhatunk tartalmunknak.

Új kiadványként és eddig elért színvonalunk megtartásához célunk minőségi partnerségek kiépítése, így reméljük, hogy Önt és vállalkozását is partnereink között tudhatjuk a jövőben.

Tisztelettel:

Luxury Média Kft.