fbpx

Tamás sokoldalú üzletvezető gondjaira bíztak. Vele beszélgettünk az üzlet eszmei megszületésének történetéről és a különleges csemegékről, amiket kínálnak.

A nehéznek ígérkező idei évben hatványozottan is fontos lesz a cégek számára, hogy több marketinglábon álljanak egyszerre. Gál Kristóf vállalkozófejlesztési szakember szerint 2023-ban a TikTok lesz a leghatékonyabb marketingeszköz, újra szexivé válnak az offline hirdetések, aki pedig az alacsony árakkal próbál versenyezni, annak komoly problémái lehetnek. Hozzátette, aki nem tudja megmondani, mitől különleges a cége, gyakorlatilag meg van pecsételve a sorsa.

Van, aki tart tőle, van, aki misztikusnak tartja, pedig valójában az emberek többsége egyszerűen csak nem érti a kripto világát. Kelet-Közép-Európa első, Budapesten megnyíló kripto bányászgép bemutatóterme egyben oktatási célokat is szolgál, illetőleg a magyar kripto szcéna gyülekezőhelyeként is működik.

A Larry című filmet a hazai sajtó és a nézői kritika is nagyon erős méltatásban részesíti, holott nem egy könnyű moziról van szó. A forgatókönyvíró-rendező Bernáth Szilárdot első alkotása kapcsán kérdeztük.

Dr. Gyovai Viola, “biovállalkozó” okleveles biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa, a Biola Biokozmetikai Kft. tulajdonosa egyben. Azon ritka tudósok egyike, aki nem csak kiválóan érti a szakmáját, hanem kiemelkedő vállalkozást is tudott építeni erre alapozva. A kecskeméti cég több termékkategóriában is úttörőnek számít magyarországon, bio termékeiket pedig a tengerentúlra is szállítják komoly megrendelőknek.

Hajós István, a Bastion Group ügyvezetője, biztonságtechnikai szakértő szerint a robotok bizonyos munkafolyamatokat pontosabban, kisebb hibázási lehetőségekkel képesek elvégezni, ugyanakkor a robotok az eszközeink, amelyek segíthetik, esetenként kiválthatják, de nem helyettesíthetik az emberek munkáját. Jelenleg teszt fázisban van két robotechnológiájuk, amelyek a fertőtlenítés és az őrzés-védelem területén jelenthetnek hathatós megoldást.  …

Mik az igazán jó pálinka ismérvei, és mire kell ügyelnünk a fogyasztás során, hogy valóban élvezhessük az ízeket? A Rézangyal pálinka szakértőjével, a Pálinka Nemzeti Tanács és az International Spirit World bírálójával, Borbáth Gabriella pálinkamesterrel beszélgettünk. Borbáth Gabriella még gyermekkorában, a nagyapja borospincéjében szívta magába a termőföld, a szőlészetek és gyümölcsösök, …

Figyelemmel kíséri a BBQ világ történéseit, ő a Bodrog Smoker kifejlesztője, a lassan sült húsok császára, az extra bruch fogások megálmodója. Horváth Zsolttal, a KicsiZso reggelizőhely tulajdonosával beszélgettünk.

Fiatalos, pörgős hely, széles péksütemény választékkal, hidegen préselt gyümölcslevekkel és frissen, fafüstölésű olasz kemencében készült pizzával és szezonális alapanyagokból készült olasz régiók különleges ételeivel – a Da Rosa étteremben jártunk.

Ha besokallsz a nagyvárosi pörgéstől, a Váci útról vagy a Westend pláza földszintjéről érkezve átléped a Tejmadár küszöbét, egy teljesen más atmoszféra fogad – a city slow koncepcióra épült, elegáns belsőépítészettel létrehozott „nyugalom szigete.” Ráadásul a madártejet szinte mindenki szereti, itt pedig sokféle irányban továbbfejleszthető. Pap Sára tulajdonossal beszélgettünk és madártejeztünk. 
SHARE

Hírek


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/www/wp-content...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34