Home»Kult»Puskás Peti nézettséget generál a Sztárban Sztárnak

Puskás Peti nézettséget generál a Sztárban Sztárnak

9
Shares
Pinterest Google+

Az X-Faktor zsűritagja az 55 ezer követővel rendelkező Facebook- és a 45 ezer követővel bíró Instagram-oldalán buzdítja a nézőket arra, hogy zenésztársára és legjobb barátjára, Ekanem Bálintra szavazzanak a konkurens csatorna versenyében. Megkérdeztük az RTL Klubot, hogy mi a véleményük ezzel kapcsolatban, amelyre meglepően higgadt választ kaptunk.

Puskás Peti, ha épp nem az RTL Klubban zsűrizik, akkor zenekarával (The Biebers) koncertezik szerte az országban. Ugyanakkor, amíg ő az X-Faktorban értékeli a produkciókat, egyik zenésztársa és legjobb barátja, Ekanem Bálint Emota, a Sztárban Sztárban próbál meg mások bőrébe bújni: az elmúlt hetek során láthattuk már Bánk Bán, Hofi Géza, valamint az M People énekesnője, Heather Small szerepében is.

Mint ismeretes, a két csatorna – ha nem is egy napon, az X-faktort szombaton, a Sztárban Sztárt pedig vasárnap sugározzák–, folyamatos nézettségi versenyben van egymással. Mindezek ellenére Puskás Peti a jelenleg közel 55 ezres Facebook, illetve 45 ezres Instagram követői bázissal rendelkező oldalain promotálja Ekanem Bálint továbbjutását. Habár általában a „Sztárban Sztár” semmilyen formában nem szerepel a címben, az ilyen tartalmú képek az énekes népszerűségének köszönhetően eddig több ezer like-ot generáltak, sőt az egyik videóbejegyzésének nézettsége 13 ezer fölé ugrott.

„Az értesülésük helyes, Ekanem Bálint Peti legjobb barátja, így természetesen mi nem korlátozzuk őt abban, hogy a hozzá közel állókat bíztassa, szerepeljenek akár a versenytárs tv-csatornákon, akár az olimpián.” – tudtuk meg a Kovács András Pétertől, az RTL Klub vezérigazgatói tanácsadójától.

A zenés tehetségkutatók és show-műsorok szerepköreinek összefonódása nem új jelenség. Ekanem Bálint próbált már szerencsét az X-Faktorban, ugyanakkor az RTL Klub produkciójának zsűrije közül hárman a Megasztárnak, ByeAlex pedig A Dalnak köszönheti, hogy felfedezték. Mindemellett Gáspár Lacit komoly szálak fűzik a Sztárban Sztárhoz is, ugyanis 2015-ben Magyarország legsokoldalúbb előadójaként ő nyerte meg a műsort.

Ámbátor az év legmegosztóbb „médiaigazolása” Stohl András nevéhez fűződik, aki a TV2 zenés produkciójának zsűriszékébe ült át, ezzel megkérdőjelezve szerepét a konkurens csatornán futó Válótársak negyedik évadában.

Fotók: Instagram.com, videó: YouTube.com

Előző cikk

Harmadszor írják ki a fiatal vezetők díját

Következő cikk

Signal – a titkosszolgálatok fő ellensége