Home»Cross»Húszévnyi biztonság – Jubileumhoz érkezett a Noreg

Húszévnyi biztonság – Jubileumhoz érkezett a Noreg

8
Shares
Pinterest Google+

Az idén húszéves Noreg ügyvezetője, Kőrös Zsolt szerint a megbízhatóság és a szakmaiság segítette őket az eredményeikhez. Az információbiztonsági cég ügyvezetőjével a második X alkalmával beszélgettünk.

Egy szolgáltatás, ami sokkal több annál

Arra a kérdésünkre, hogy jelenleg a Noreg hány szolgáltatást nyújt, Kőrös Zsolt azt felelte: tulajdonképpen egyet, információbiztonságot, amelynek természetesen sok területe van. „Vírusvédelemmel nem foglalkozunk – százezer cég foglalkozik ezzel, mi nem akartunk százezer-egyedikek lenni –, sérülékenység vizsgálatára, etikus hackelésre, behatolásvédelemre, logelemzésre specializálódtunk.”
Az ügyvezető viccesen hozzáfűzte, hogy sajnos nincsenek egyedül a piacon, de jellemzően a Noreg a szakmai felkészültséggel ki tud tűnni, kevés „kihívó” céggel találkoznak, ezért a piac megfizeti őket. Úgy gondolja, hogy ezenfelül a megbízhatóság a társaság egyik nagy érdeme, amelyet az elmúlt húsz év is bizonyít. „Nagyon jó referenciáink vannak, kiváló szakmai gárda állt össze házon belül, továbbá szerencsére nem nagy a fluktuáció. Vannak ügyfeleink, akik kifejezetten egyik-másik kollégánk munkájára tartanak igényt.”
A Noreg teljesítményét dicséri, hogy előbb díjat nyert az ISS-től, majd miután az IBM felvásárolta az információbiztonsággal foglalkozó vállalkozást, a magyar cég a techmamut szolgáltatásainak forgalmazója lett, és az IBM is elismerte a teljesítményét különböző díjakkal.

A teljes cikket olvassa el a Business Class Magazin VEZETŐK című lapszámában! Fizessen elő nyomtatott vagy digitális formában!

Előző cikk

Hogyan működtessünk innovatív szervezeteket? – Avagy vezetés a VUCA világában

Következő cikk

Kettészelt életek – Sikerfilm lett az HBO Europe legújabb dokumentumfilmje