Prémium bisztró Angyalföld szívében
Tamás sokoldalú üzletvezető gondjaira bíztak. Vele beszélgettünk az üzlet eszmei megszületésének történetéről és a különleges csemegékről, amiket kínálnak.
Óriásit robbanhat a TikTok-marketing
A nehéznek ígérkező idei évben hatványozottan is fontos lesz a cégek számára, hogy több marketinglábon álljanak egyszerre. Gál Kristóf vállalkozófejlesztési szakember szerint 2023-ban a TikTok lesz a leghatékonyabb marketingeszköz, újra szexivé válnak az offline hirdetések, aki pedig az alacsony árakkal próbál versenyezni, annak komoly problémái lehetnek. Hozzátette, aki nem tudja megmondani, mitől különleges a cége, gyakorlatilag meg van pecsételve a sorsa.
Megnyílt Budapest első kripto bemutatóterme
Van, aki tart tőle, van, aki misztikusnak tartja, pedig valójában az emberek többsége egyszerűen csak nem érti a kripto világát. Kelet-Közép-Európa első, Budapesten megnyíló kripto bányászgép bemutatóterme egyben oktatási célokat is szolgál, illetőleg a magyar kripto szcéna gyülekezőhelyeként is működik.
Közös álmokat nyújtani – Interjú Bernáth Szilárddal első filmjéről, a Larry-ről
A Larry című filmet a hazai sajtó és a nézői kritika is nagyon erős méltatásban részesíti, holott nem egy könnyű moziról van szó. A forgatókönyvíró-rendező Bernáth Szilárdot első alkotása kapcsán kérdeztük.
A belső érték a fontos, nem a csomagolás
Dr. Gyovai Viola, “biovállalkozó” okleveles biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa, a Biola Biokozmetikai Kft. tulajdonosa egyben. Azon ritka tudósok egyike, aki nem csak kiválóan érti a szakmáját, hanem kiemelkedő vállalkozást is tudott építeni erre alapozva. A kecskeméti cég több termékkategóriában is úttörőnek számít magyarországon, bio termékeiket pedig a tengerentúlra is szállítják komoly megrendelőknek.
A robot a jövő, de nem helyettesíti az ember
Hajós István, a Bastion Group ügyvezetője, biztonságtechnikai szakértő szerint a robotok bizonyos munkafolyamatokat pontosabban, kisebb hibázási lehetőségekkel képesek elvégezni, ugyanakkor a robotok az eszközeink, amelyek segíthetik, esetenként kiválthatják, de nem helyettesíthetik az emberek munkáját. Jelenleg teszt fázisban van két robotechnológiájuk, amelyek a fertőtlenítés és az őrzés-védelem területén jelenthetnek hathatós megoldást. …
„Egy jó pálinka élményt kell adjon!”
Mik az igazán jó pálinka ismérvei, és mire kell ügyelnünk a fogyasztás során, hogy valóban élvezhessük az ízeket? A Rézangyal pálinka szakértőjével, a Pálinka Nemzeti Tanács és az International Spirit World bírálójával, Borbáth Gabriella pálinkamesterrel beszélgettünk. Borbáth Gabriella még gyermekkorában, a nagyapja borospincéjében szívta magába a termőföld, a szőlészetek és gyümölcsösök, …
Laza, mégis menő reggeliző Budán
Figyelemmel kíséri a BBQ világ történéseit, ő a Bodrog Smoker kifejlesztője, a lassan sült húsok császára, az extra bruch fogások megálmodója. Horváth Zsolttal, a KicsiZso reggelizőhely tulajdonosával beszélgettünk.
Egy kis Olaszország Rózsadomb szívében
Fiatalos, pörgős hely, széles péksütemény választékkal, hidegen préselt gyümölcslevekkel és frissen, fafüstölésű olasz kemencében készült pizzával és szezonális alapanyagokból készült olasz régiók különleges ételeivel – a Da Rosa étteremben jártunk.
Tejmadár – Megnyílt Budapest első franchise madártejezője
Ha besokallsz a nagyvárosi pörgéstől, a Váci útról vagy a Westend pláza földszintjéről érkezve átléped a Tejmadár küszöbét, egy teljesen más atmoszféra fogad – a city slow koncepcióra épült, elegáns belsőépítészettel létrehozott „nyugalom szigete.” Ráadásul a madártejet szinte mindenki szereti, itt pedig sokféle irányban továbbfejleszthető. Pap Sára tulajdonossal beszélgettünk és madártejeztünk.