![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/04/BRP9623-360x240.jpg)
Prémium bisztró Angyalföld szívében
Tamás sokoldalú üzletvezető gondjaira bíztak. Vele beszélgettünk az üzlet eszmei megszületésének történetéről és a különleges csemegékről, amiket kínálnak.
![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/04/cikk-klikkmarketing-galkristof-3-360x240.jpg)
Óriásit robbanhat a TikTok-marketing
A nehéznek ígérkező idei évben hatványozottan is fontos lesz a cégek számára, hogy több marketinglábon álljanak egyszerre. Gál Kristóf vállalkozófejlesztési szakember szerint 2023-ban a TikTok lesz a leghatékonyabb marketingeszköz, újra szexivé válnak az offline hirdetések, aki pedig az alacsony árakkal próbál versenyezni, annak komoly problémái lehetnek. Hozzátette, aki nem tudja megmondani, mitől különleges a cége, gyakorlatilag meg van pecsételve a sorsa.
![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/03/asic-minerz-csapat-360x240.jpg)
Megnyílt Budapest első kripto bemutatóterme
Van, aki tart tőle, van, aki misztikusnak tartja, pedig valójában az emberek többsége egyszerűen csak nem érti a kripto világát. Kelet-Közép-Európa első, Budapesten megnyíló kripto bányászgép bemutatóterme egyben oktatási célokat is szolgál, illetőleg a magyar kripto szcéna gyülekezőhelyeként is működik.
![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/03/DSC1432-360x240.jpg)
Közös álmokat nyújtani – Interjú Bernáth Szilárddal első filmjéről, a Larry-ről
A Larry című filmet a hazai sajtó és a nézői kritika is nagyon erős méltatásban részesíti, holott nem egy könnyű moziról van szó. A forgatókönyvíró-rendező Bernáth Szilárdot első alkotása kapcsán kérdeztük.
![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/03/DSC_1762-360x240.jpg)
A belső érték a fontos, nem a csomagolás
Dr. Gyovai Viola, “biovállalkozó” okleveles biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa, a Biola Biokozmetikai Kft. tulajdonosa egyben. Azon ritka tudósok egyike, aki nem csak kiválóan érti a szakmáját, hanem kiemelkedő vállalkozást is tudott építeni erre alapozva. A kecskeméti cég több termékkategóriában is úttörőnek számít magyarországon, bio termékeiket pedig a tengerentúlra is szállítják komoly megrendelőknek.
![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/03/24-360x240.jpg)
A robot a jövő, de nem helyettesíti az ember
Hajós István, a Bastion Group ügyvezetője, biztonságtechnikai szakértő szerint a robotok bizonyos munkafolyamatokat pontosabban, kisebb hibázási lehetőségekkel képesek elvégezni, ugyanakkor a robotok az eszközeink, amelyek segíthetik, esetenként kiválthatják, de nem helyettesíthetik az emberek munkáját. Jelenleg teszt fázisban van két robotechnológiájuk, amelyek a fertőtlenítés és az őrzés-védelem területén jelenthetnek hathatós megoldást. …
![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/02/Borbath_Gabi-360x240.jpeg)
„Egy jó pálinka élményt kell adjon!”
Mik az igazán jó pálinka ismérvei, és mire kell ügyelnünk a fogyasztás során, hogy valóban élvezhessük az ízeket? A Rézangyal pálinka szakértőjével, a Pálinka Nemzeti Tanács és az International Spirit World bírálójával, Borbáth Gabriella pálinkamesterrel beszélgettünk. Borbáth Gabriella még gyermekkorában, a nagyapja borospincéjében szívta magába a termőföld, a szőlészetek és gyümölcsösök, …
![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/02/DSC_5383-360x240.jpg)
Laza, mégis menő reggeliző Budán
Figyelemmel kíséri a BBQ világ történéseit, ő a Bodrog Smoker kifejlesztője, a lassan sült húsok császára, az extra bruch fogások megálmodója. Horváth Zsolttal, a KicsiZso reggelizőhely tulajdonosával beszélgettünk.
![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/01/Snapseed-2-360x240.jpeg)
Egy kis Olaszország Rózsadomb szívében
Fiatalos, pörgős hely, széles péksütemény választékkal, hidegen préselt gyümölcslevekkel és frissen, fafüstölésű olasz kemencében készült pizzával és szezonális alapanyagokból készült olasz régiók különleges ételeivel – a Da Rosa étteremben jártunk.
![](https://bcmagazin.hu/wp-content/uploads/2023/01/06-360x240.jpg)
Tejmadár – Megnyílt Budapest első franchise madártejezője
Ha besokallsz a nagyvárosi pörgéstől, a Váci útról vagy a Westend pláza földszintjéről érkezve átléped a Tejmadár küszöbét, egy teljesen más atmoszféra fogad – a city slow koncepcióra épült, elegáns belsőépítészettel létrehozott „nyugalom szigete.” Ráadásul a madártejet szinte mindenki szereti, itt pedig sokféle irányban továbbfejleszthető. Pap Sára tulajdonossal beszélgettünk és madártejeztünk.