Home»Kult»Terápia sajtónap – fotógaléria

Terápia sajtónap – fotógaléria

1
Shares
Pinterest Google+

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy meghatározó szereplői vagyunk a hazai filmkészítésnek.” – mondta el az HBO saját gyártású sorozatának, a Terápia befejező évadának bemutatása céljából szervezett sajtótájékoztatón Angyalosy Eszter forgatókönyv-fejlesztésért felelős szakember. Az alábbiakban bemutatjuk az esemény alkalmából készült fotógalériánkat!

Angyalosy Eszter, az HBO Euope forgatókönyv-fejlesztésért felelős szakembere megnyitóbeszédet tart.
Schell Judit színésznő, aki a manipulatív, erőszakos férjétől szabadulni akaró Krisztinát alakítja a harmadik évadban.
Mácsai Pál színész, színházigazgató, a Terápia főszereplője és terapeutája, Dargay András.
Csákányi Eszter fontos karakter volt a Terápia első két évadában mint Dargay szupervízora és barátja. Ő alakította Fischer Ágit.
Szamosi Zsófia színésznő várandósan látogatott el a sajtónapra, hogy meséljen az első két évadban nyújtott alakításáról.
Ngy Zsolt és Kurta Niki a második évadban látogatták Dr. Dargay rendeléseit.
Nagypál Orsolya forgatókönyvíró első nagyjátékfilmjét forgatta nemrégiben, de a Terápia harmadik évadában is dolgoztt rendezőként.
„Egy sorozatnak lelkileg kell dinamikusnak lennie. Az, hogy a nézőket felültetjük arra a hullámvasútra, amelyet a szereplőkkel történő események működtetnek – ez adja az alkotás dinamikáját.” – mondta el Schwechtje Mihály rendező.
A marosvásárhelyi születésű Jászai Mari-díjas színész, Czintos József egy másik izgalmas történetszálban a 60 éves székely férfi, Sándor vívódásait mutatja be a sorozat harmadik évadában.
Baráthy György író az új évad saját fejlesztésű történetszálairól mesélt a sajtónapon.
„Két olyan teljesen új szálunk van, amelyek nem voltak benne az amerikai produkcióban, egy harmadik pedig nagyon erősen át van írva magyarra. Ez számunkra is hatalmas kihívást jelentett.” – mondta el Tasnádi István író.
Udvaros Dorottya harmadik évadbeli karaktere szerep a szerepben: egy híres színésznőt, Editet alakít, amely saját bevallása szerint, kezdetben nehézséget okozott számára.
Balsai Móni színésznő a harmadik évadban péntekenként beszélget Dargay Andrással, mint pszichológus.
„Nem lehet mindig előre tudni, hogy egy produkció sikeres lesz.” – mondta el lapunknak Wayne Henry kreatív producer.
A 23 éves Zsolt gyilkosság vádjával kerül előzetes letartóztatásba. Az őt alakító Vilmányi Benett a Színház- és Filmművészeti Egyetem ötödéves hallgatója, aki több filmszerepén is túlvan már.
Balázs Ádám zeneszerző szerint egy borzasztó cizellált és érzékeny témájú, illetve dramaturgiájú alkotás a Terápia.

Fotó: Kiss András

Előző cikk

Interaktivitás és virtuális valóság az online tanulásban

Következő cikk

GYERE HAZA, PALI!